Η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ», η οποία εδρεύει στην Νέα Σμύρνη Αττικής, οδός Ελευθερίου Βενιζέλου αριθμ.229. Τ.Κ 17123. Ελλάδα, τηλέφωνο: +30.210.9328263, ηλεκτρονική διεύθυνση: nvboutique.gr (εφεξής «εμείς») στο πλαίσιο της καθημερινής επιχειρηματικής της δραστηριότητας, συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα που αφορούν στους πελάτες της (εφεξής «εσείς»). Αντιμετωπίζουμε με υπευθυνότητα το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, και γι’ αυτό δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικότητάς σας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας και τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα (εφεξής "Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων"). 

Χρησιμοποιούμε την ιστοσελίδα «nvboutique.gr» για τον σκοπό πώλησης γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ. 

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

1.1. Πληροφορίες που συλλέγουμε για εσάς

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα «nvboutique.gr» ενδέχεται να συλλέξουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών σχετικά με τα δεδομένα περιήγησης και τη διεύθυνση IP, τη ζώνη ώρας, καθώς και ορισμένα αρχεία δεδομένων (cookies) που είναι εγκατεστημένα στη συσκευή σας. Επιπλέον, καθώς περιηγείστε στην ως άνω ιστοσελίδα, συλλέγουμε πληροφορίες αναφορικά με τα προϊόντα που βλέπετε, τις ιστοσελίδες ή τους όρους αναζήτησης που σας οδήγησαν στον ιστότοπο μας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον ιστότοπο μας. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες που συλλέγονται αυτόματα ως "Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή".

Συλλέγουμε Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή χρησιμοποιώντας "cookies" τα οποία είναι μικρά αρχεία δεδομένων που αποθηκεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, στο κινητό σας τηλέφωνο ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιούμε cookies για να εξατομικεύσουμε την περιήγηση κάθε επισκέπτη στον ιστότοπο μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπο. Οι Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή μάς βοηθούν να ελέγχουμε πιθανούς κινδύνους και απάτες (ιδίως μέσω της διεύθυνσης IP), και γενικότερα να βελτιώνουμε και να αξιοποιούμε με τον βέλτιστο τρόπο την ιστοσελίδα μας.

1.2. Πληροφορίες που μας δίνετε

1.2.1. Όταν ανοίγετε λογαριασμό στην ιστοσελίδα «nvboutique.gr» για την πραγματοποίηση μιας αγοράς και κάθε φορά που συνδέεστε μέσω αυτού του λογαριασμού, μας παρέχετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας πρόσβασης. Επιπλέον, όταν κάνετε μια αγορά ή επιχειρείτε να πραγματοποιήσετε μια αγορά μέσω του «nvboutique.gr» μας παρέχετε ορισμένες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματός σας, της διεύθυνσης χρέωσης, της διεύθυνσης αποστολής, των πληροφοριών πληρωμής (συμπεριλαμβανομένων των αριθμών πιστωτικών καρτών, ή τον πιστωτικό λογαριασμό), τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου. Αναφερόμαστε σε αυτές τις πληροφορίες ως "Πληροφορίες Παραγγελίας".

1.2.2. Όταν επιθυμείτε να αγοράσατε τα προϊόντα μας (γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ), συλλέγουμε τα προσωπικά στοιχεία που συμπληρώνετε στη φόρμα κράτησης της ιστοσελίδας nvboutique.gr (εφεξής “Πληροφορίες Κράτησης”), τα οποία είναι απαραίτητα για τις αγορές σας.

1.2.3. Επιπλέον, όταν εγγράφεστε στην ιστοσελίδα «nvboutique.gr» για να παραλαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία, εμείς επεξεργαζόμαστε το όνομά σας και τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (εφεξής "Στοιχεία Συνδρομής Ενημερωτικών Δελτίων") αποκλειστικά για το σκοπό της αποστολής προς εσάς των ενημερωτικών μας δελτίων. Αυτή η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε (να αιτηθείτε δηλαδή τη διαγραφή σας από τη λίστα) ανά πάσα στιγμή και χωρίς να ζημιωθείτε.

Όταν αναφερόμαστε σε "Προσωπικά Δεδομένα" με την παρούσα Δήλωση περί Aπορρήτου Προσωπικών Δεδομένων, εννοούμε Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή, Πληροφορίες Παραγγελίας, Πληροφορίες Κράτησης και Στοιχεία Συνδρομής Ενημερωτικών Δελτίων.

2. ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ 

Χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τους ακόλουθους τρόπους:

2.1. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή για την ανίχνευση πιθανών κινδύνων και απάτης (ιδίως, μέσω της διεύθυνσης IP), και γενικότερα προκειμένου να βελτιώσουμε και να αξιοποιήσουμε με τον βέλτιστο τρόπο την ιστοσελίδα μας. Αποδεχόμενοι τα cookies συγκατατίθεστε στη χρήση των Πληροφοριών σχετικών με Συσκευή.

2.2. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας για να εκτελέσουμε γενικά όλες τις παραγγελίες που λαμβάνουμε από την ιστοσελίδα «nvboutique.gr» συμπερι-λαμβανομένης της επεξεργασίας των πληροφοριών πληρωμής σας, αποστολής, και παροχής σε σας τιμολογίων ή/και επιβεβαιώσεων κράτησης). Οι πληροφορίες αυτές είναι απαραίτητες για την εκτέλεση των συμβατικών μας υποχρεώσεων (π.χ. για την παράδοση των προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα μας).

2.3. Χρησιμοποιούμε τις Πληροφορίες Κράτησης με τη δική σας ρητή συγκατάθεση και αποκλειστικά για το σκοπό της εμπορική μας δραστηριότητας και της  πώλησης των προϊόντων μας.

2.4. Εφόσον μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεση σας, χρησιμοποιούμε τα Στοιχεία Συνδρομής Ενημερωτικών Δελτίων αποκλειστικά για το σκοπό αποστολής των ενημερωτικών μας δελτίων. 

3. ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Μοιραζόμαστε τα Προσωπικά σας Δεδομένα με τρίτα μέρη που μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις ανωτέρω υπηρεσίες μας. Ειδικότερα: 

  • Μοιραζόμαστε τα στοιχεία πληρωμής σας με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Οι συναλλαγές πληρωμών εκτελούνται μέσω ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικής πληρωμής της Viva Payments ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα ηλεκτρονικής πληρωμής που θα συνεργαστούμε στο μέλλον.
  • Μοιραζόμαστε τις Πληροφορίες Παραγγελίας σας με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΥΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΑΕ Ελλάδος (πάροχος υπηρεσιών παράδοσης) για την παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει καθώς και με οποιαδήποτε άλλο πάροχο υπηρεσιών παράδοσης που θα συνεργαστούμε στο μέλλον.

Τέλος, ενδέχεται επίσης να γνωστοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα για σκοπούς συμμόρφωσής μας με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε νόμιμο αίτημα που λαμβάνουμε για την παροχή πληροφοριών, ή σε κάθε περίπτωση προκειμένου να προστατεύουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας.

4. ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ 

Επεξεργαζόμαστε (και τηρούμε) τα Προσωπικά σας Δεδομένα μόνο για όσο χρόνο είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση των ανωτέρω σκοπών. Ειδικότερα:

4.1. Διατηρούμε τις Πληροφορίες σχετικές με Συσκευή για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών.

4.2. Διατηρούμε τις Πληροφορίες Παραγγελίας για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ετών από την πραγματοποίηση της τελευταίας σας αγοράς. Ο χρόνος αυτός είναι απαραίτητος για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων σχετιζόμενων με την αγορά σας, όπως επιστροφές χρημάτων και εγγυήσεις, καθώς και για τη συμμόρφωση μας με οποιαδήποτε νομική υποχρέωση.

4.3. Διατηρούμε τις Πληροφορίες Κράτησης για χρονικό διάστημα τριάντα (30) ημερών από την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

4.4. Διατηρούμε τα Στοιχεία Συνδρομής Ενημερωτικών Δελτίων για όσο χρόνο εσείς επιθυμείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία.

5. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δίνουμε υψηλή προτεραιότητα στην ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων. Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα μέτρα προστασίας προκειμένου να διασφαλίσουμε την προστασία από οποιαδήποτε προβλέψιμη απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, καταστροφή, κακή χρήση, μη εξουσιοδοτημένη τροποποίηση και αποθήκευση δεδομένων. Αποθηκεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σε ασφαλείς εγκαταστάσεις (κεντρικός διακομιστής εντός ΕΕ) και εφαρμόζουμε συστηματικές διαδικασίες και μεθόδους για την εξασφάλιση και αποθήκευση των δεδομένων.

6. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

  • Το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης ή επικαιροποίησης των προσωπικών σας δεδομένων ανά πάσα στιγμή.
  • Το δικαίωμα άρνησης ή περιορισμού της χρήσης των Προσωπικών σας Δεδομένων, μόνο στην έκταση κατά την οποία τα Προσωπικά σας Δεδομένα δεν υποβάλλονται σε επεξεργασία για λόγους συμμόρφωσης με τον νόμο ή προς εκπλήρωση συμβατικών υποχρεώσεων.
  • Το δικαίωμα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή και χωρίς να ζημιωθείτε, εφόσον η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεσή σας.
  • Το δικαίωμα να αιτηθείτε τη διαγραφή των Προσωπικών σας Δεδομένων, υπό την προϋπόθεση ότι η συγκεκριμένη επεξεργασία δεδομένων βασίζεται αποκλειστικά στη συγκατάθεσή σας.
  • Το δικαίωμα φορητότητας των δεδομένων, σύμφωνα με το οποίο μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε τα προσωπικά σας δεδομένα, ώστε να τα μεταφέρετε σε άλλο φορέα και
  • Το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για ζητήματα που αφορούν την επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της (www.dpa.gr -> Τα δικαιώματά μου -> Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

7. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ 

Ενδέχεται να ενημερώνουμε κατά καιρούς την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων, έτσι ώστε αυτή να είναι σύμφωνη με τυχόν αλλαγή στις διαδικασίες μας ή για άλλους λειτουργικούς, νομικούς ή ρυθμιστικούς λόγους που επιβάλλουν ορισμένες τροποποιήσεις. Οποιαδήποτε τυχόν τροποποίηση της παρούσας Δήλωσης περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων θα δημοσιεύεται στον ιστότοπό μας και θα τίθεται σε ισχύ αμέσως μετά τη δημοσίευσή της χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά την παρούσα Δήλωση περί Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων για τυχόν ενημερώσεις ή τροποποιήσεις και να μένετε ενήμεροι σχετικά με τον τρόπο που προστατεύουμε τα προσωπικά δεδομένα.

8. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες και σε περίπτωση που έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία ή θέλετε να παραπονεθείτε σχετικά με τις πρακτικές περί προστασίας απορρήτου που εφαρμόζουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, μέσω e-mail στη ηλεκτρονική διεύθυνση «nvboutique.gr»  ή/και στο τηλέφωνο: + 30.210.9328263., ή απευθείας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται παρακάτω: Ελευθερίου Βενιζέλου 229, Ν.Σμύρνη, Τ.Κ 17123, Ελλάδα.

Εγγραφή

ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ