Το NV boutique σας δίνει τη δυνατότητα να επιστρέψετε κάποιο προϊόν σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης. Για τη πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν  να είναι σε ΆΡΙΣΤΗ κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας.

 

·         ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ 

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία (2109328263) είτε μέσω e-mail (customercare@nvboutique.gr) μπορείτε να κάνετε την αλλαγή σας με άλλο νούμερο, χρώμα ή με άλλο προϊόν από το φυσικό μας κατάστημα Ελ.Βενιζέλου 229, Νέα Σμύρνη.

 

·         ΑΛΛΑΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου (2109328263) είτε μέσω e-mail (customercare@nvboutique.gr) και να μας ενημερώσετε για το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε και το νέο προϊόν που θέλετε για την αλλαγή.

Ελλάδα: Για τις αλλαγές στην Ελλάδα υπάρχει επιβάρυνση των μεταφορικών 3 ευρώ ( +2 ευρώ η αντικαταβολή, εφόσον υπάρξει )

Κύπρος: Για τις αλλαγές στη Κύπρο υπάρχει επιβάρυνση των μεταφορικών 5 ευρώ ( +5 ευρώ η αντικαταβολή, εφόσον υπάρξει )

Το προϊόν θα πρέπει να είναι πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά του. Η αλλαγή γίνεται αποκλειστικά με τη Γενική Ταχυδρομική. Το ποσό επιβάρυνσης της αλλαγής θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων. Αν χρησιμοποιήσετε κάποια άλλη μεταφορική εταιρεία θα επιβαρυνθείτε εξ ’ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε. 

 

·         ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Η επιστροφή χρημάτων γίνεται σε διάστημα 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το δέμα σας. 

Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές παραγγελιές και όχι για το φυσικό κατάστημα!!!

ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Ελ. Βενιζέλου 229, Νέα Σμύρνη, Ελλάδα, 17123 Tel: +30 2109328263

 

Προσοχή!!!

·         Αν παραλάβουμε κάποιο προϊόν που δεν θα είναι όπως στην αρχική του κατάσταση θα σας επιστραφεί πίσω και η επιστροφή χρημάτων δεν θα γίνει δεκτή.

      Για λόγους υγιεινής το NV Boutique δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν, μαγιό, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια!

Εγγραφή

ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ