Η αγορά μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.nvboutique.gr, είναι μία απλή και ασφαλής διαδικασία. Για τη διευκόλυνση και τη καλύτερη εξυπηρέτηση όλων διαθέτουμε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής:

 

·         Αντικαταβολή: Απευθύνεται μόνο για πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Η πληρωμή γίνεται κατά τη παράδοση του δέματος, στον κούριερ. Στη περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2 ευρώ για Ελλάδα  ( συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% ) και 5 ευρώ για Κύπρο ( συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 19% ) εκτός εάν οι αγορές υπερβαίνουν τα 50 και 100 ευρώ αντίστοιχα όπου και είναι δωρεάν.

 

·         Χρήση Πιστωτικής / Χρεωστικής κάρτας μέσω Viva Payments: Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται με ασφαλή τρόπο. Το κατάστημα μας δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας και η πληρωμή των προιόντων γίνεται σε τραπεζικό περιβάλλον. Η διαδικασία είναι απλή. Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία ( αρ.κάρτας, ημερομηνία λήξης της κάρτας, CCV). Σημαντικό!!! Δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία της κάρτας, συνεπώς για κάθε αγορά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας  σας. Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του www.nvboutique.gr

Jjhdα απαραViva payments:

Εγγραφή

ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ