Μάθε ότι χρειάζεσαι σχετικά με τις παραγγελίες, το κόστος και τον τροπο αποστολής. Εάν έχεις περισσότερες απορίες επικοινώνησε μαζί μας. 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ?

 Τα βήματα για να πραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία είναι τα εξής: Επιλέγετε το επιθυμητό προϊόν, βρίσκεστε στο καλάθι σας και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «Προχωρήστε Στο Ταμείο». Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία ως επισκέπτης, να εγγραφείτε στο site μας nvboutique.gr έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας ή αν είστε εγγεγραμμένος να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης (αν αυτά είναι διαφορετικά). Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής (αντικαταβολή ή χρήση κάρτας), αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε τη παραγγελία σας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα e-mail με τη σύνοψη της παραγγελίας σας.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Εάν έχετε ολοκληρώσει μια παραγγελία και θέλετε να προσθέσετε κάποιο ακόμα προϊόν, θα πρέπει να ξεκινήσετε μια καινούργια παραγγελία και να σημειώσετε στο πεδίο «Αφήστε ένα μήνυμα για την ταχυδρομική εταιρεία» να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας. Για την πιο άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας τηλεφωνικά (210-9328263) ώστε να προσθέσουμε εμείς το νέο προϊόν. Η συμπληρωματική παραγγελία μπορεί να γίνει εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της αρχικής παραγγελίας.

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΣΟΣΗΣ?

 Ελλάδα:
Τα έξοδα αποστολής είναι 2€ εκτός εάν οι αγορές υπερβαίνουν τα 19€ όπου και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση εντός Αττικής γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα. Στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδος πραγματοποιούνται σε διάστημα 2-3 εργάσιμων ημερών.
Κύπρος:
1. Γενική ταχυδρομική: Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται σε 7-10 εργάσιμες ημέρες.
2. Γενική Ταχυδρομική Εξπρές: Τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Ευρώπη:
Στην υπόλοιπη Ευρώπη συνεργαζόμαστε μόνο με DHL. Τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?

Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά (210-9328263) είτε μέσω email (customercare@nvboutique.gr) και θα φροντίσουμε για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ?

 Για τις αποστολές μας σε Ελλάδα και Κύπρο συνεργαζόμαστε με την εταιρεία ''Γενική Ταχυδρομική''. Στην υπόλοιπη Ευρώπη συνεργαζόμαστε με "DHL".

ΕΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?

Αν η Γενική Ταχυδρομική προσπαθήσει να σας παραδώσει τη παραγγελία σας και απουσιάζετε θα προσπαθήσει άλλες δυο φορές τις επόμενες μέρες. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να σας παραδώσει το δέμα τότε θα επιστραφεί πίσω σε εμάς.

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΔΕΜΑ ΜΟΥ?

Σε περίπτωση που η παράδοση δεν έχει γίνει στο αναμενόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω τηλεφώνου (210-9328263) είτε μέσω e-mail στο customercare@nvboutique.gr και θα φροντίσουμε για την άμεση επίλυση του προβλήματος.
  • Εγγραφή

ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ