Οι παραδόσεις των δεμάτων στην Ελλάδα και στην Κύπρο γίνονται σε συνεργασία με τη Γενική ταχυδρομική.  Στην Υπόλοιπη Ευρώπη συνεργαζόμαστε με τη DHL.

 

Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα

Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν.

Κύπρος

Για αποστολές στη Κύπρο υπάρχουν δύο επιλογές.

1. Γενική ταχυδρομική:  Τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ (+5 ευρώ η αντικαταβολή) και η παράδοση γίνεται σε 7-10 εργάσιμες ημέρες. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι δωρεάν. 

2. Γενική ταχυδρομική εξπρές: Τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ ( πληρωμή μόνο με κάρτακαι η παράδοση γίνεται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

Υπόλοιπη Ευρώπη

Για την υπόλοιπη Ευρώπη τα έξοδα αποστολής είναι 8 ευρώ ( πληρωμή μόνο με κάρτακαι η παράδοση γίνεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Με αγορές άνω των 100 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. 

- Αν εργάζεστε και δεν είσαστε σίγουροι για τη παράδοση, θα σας συμβουλεύαμε να ορίσετε ως διεύθυνση παράδοσης την εργασία σας μιας και οι ώρες παράδοσης είναι συνήθως στο διάστημα 9:00- 19:00

 Στα στοιχεία επικοινωνίας είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείται τον αριθμό του κινητού σας ώστε να μπορεί πιο εύκολα να επικοινωνεί ο κούριερ μαζί σας. 

- Σε περίπτωση καθυστέρησης, δυσαρέσκειας ή οποιουδήποτε προβλήματος επικοινωνήστε μαζί μας +30 2109328263 ή customercare@nvboutique.gr

Εγγραφή

ΝΕΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ